Over ons

da's mooi meegenomen
Groot assortiment cadeau & wenskaarten
Groot assortiment cadeau & wenskaarten
Meer dan 130 CIGO winkels
Meer dan 130 CIGO winkels
Altijd in de buurt
Altijd in de buurt

Over ons

Consumenten kiezen met toenemende mate voor specialistische winkels met hart voor de buurt en voor winkels met een duidelijke focus en identiteit.

CIGO verrast! Dag in, dag uit met een wisselend, laagdrempelig en lokaal aanbod tegen een mooie prijs. De CIGO winkels zijn gemakswinkels met een buurt/wijk functie waarbij vooral ingespeeld wordt op de lokale behoefte.

Twee vrolijke vrouwen arm in arm buiten

Wie zijn we

Onze ondernemers staan bekend om hun passie voor en expertise van de producten die zij met liefde verkopen. In combinatie met een uniek en uitgebreid actieprogramma is het de plek voor o.a. Kansspelen, Wenskaarten, Cadeaus, Zoetwaren, Kantoorartikelen en een locatie specifieke inrichting van diensten zoals Post&Pakket service, Betaalservices & Pasfoto’s. Kom vandaag nog langs bij een CIGO-vestiging bij jou in de buurt en laat je verrassen.

Vind je winkel

Wat doen we

Alles bij CIGO is ingericht om jou een unieke beleving te geven. Dit doen wij doormiddel van een specialistisch assortiment in combinatie met deskundig en persoonlijk advies door ondernemers die jou met een lach de deur laten uitlopen. Voor minder doen we het niet.

Bekijk het assortiment

Een paar handen die een CIGO cadeau vasthouden

Winkelwagen met een gebreid hartje

Hoe doen we dat

We kennen de markt op ons duimpje evenals onze ondernemers. We weten wat er speelt in Kansspelland en houden onze kennis hiervan op het hoogste niveau. We zien de cadeautrends en voegen deze toe aan het assortiment op de juiste momenten en willen dat elk winkelbezoek een unieke beleving is.

CIGO is onderdeel van retailformulehuis Convenience Concept B.V., onderdeel van Lekkerland Nederland.

Meer over Convenience Concept

Geschiedenis

Convenience Concept (formulehuis) is opgericht in 2009 en is voortgekomen uit de overname van Totaal Gemak door de Lekkerland Groep. In 2011 zijn de meeste winkels omgekleurd naar het CIGO concept, één van de formules in het beheer van Convenience Concept. In de loop der jaren hebben er meerdere integraties plaatsgevonden waaronder met de formules Multishop, Tabaktief en Compaenen.   

Man en vrouw buiten aan tafel

Blije man voor een muur

Werken bij CIGO

Op zoek naar een leuke stage, bijbaan, fulltime- of parttime functie? Wij hebben regelmatig plek voor gemotiveerde medewerkers die onze klanten iedere dag met een glimlach te woord willen staan. Kijk of er een functie is die bij je past en we verwelkomen je graag in één van onze winkels om kennis te maken.

Werken bij CIGO

Neem contact met ons op Contactformulier


Vind een CIGO bij je in de buurt

We verwelkomen je graag in één van onze winkels