Over ons

da's mooi meegenomen

Store

Wie zijn we

CIGO verrast! Dag in, dag uit. Onze ondernemers staan bekend om hun passie voor en expertise van de producten die zij met liefde verkopen. In combinatie met een uniek en uitgebreid actieprogramma is het de plek voor o.a. Kansspelen, Wenskaarten, Cadeaus, Zoetwaren, Kantoorartikelen en een locatie specifieke inrichting van diensten zoals Post&Pakket service, Betaalservices & Pasfoto’s. Kom vandaag nog langs bij een CIGO-vestiging bij jou in de buurt en laat je verrassen.

Wat doen we

Alles bij CIGO is ingericht om jou een unieke beleving te geven. Dit doen wij doormiddel van een specialistisch assortiment in combinatie met deskundig en persoonlijk advies door ondernemers die jou met een lach de deur laten uitlopen. Voor minder doen we het niet.

Hoe doen we dat

We kennen de markt op ons duimpje evenals onze ondernemers. We weten wat er speelt in Kansspelland en houden onze kennis hiervan op het hoogste niveau. We zien de cadeautrends en voegen deze toe aan het assortiment op de juiste momenten en willen dat elk winkelbezoek een unieke beleving is.

CIGO is onderdeel van retailformulehuis Convenience Concept B.V., onderdeel van Lekkerland Nederland.

Neem contact met ons op Contactformulier

Bekijk alle acties en inspiratie >